Vernieuwing van de vereniging

Op de voorbije Algemene Vergadering (AV) van 29 januari 2011 waren heel wat vernieuwingen te bespeuren.

Onze vereniging kreeg een sterk vernieuwde raad van bestuur. De vijf overgebleven leden van het vorige bestuur kregen van de AV allemaal een bevestiging van hun mandaat. Daarnaast werd de raad van bestuur aangevuld met drie leden van de modelbouwschool, en met – voor het eerst sinds jaren – opnieuw een vrouwelijk bestuurslid, Betty Delanoeye. Zij zal voortaan de functie van secretaris uitoefenen. De nieuwe voorzitter wordt Carlo Van Hoey, terwijl Paul De Leenheer als ondervoorzitter zal fungeren en Bart De Winter als penningmeester.

Ook de voorgestelde verslagen, budgetten en beleidsplannen konden de goedkeuring wegdragen van de talrijk aanwezige stemgerechtigde leden.

Daarmee bevestigde de vergadering – die meer dan zestig aanwezigen telde, een record – de vernieuwde koers die door de vereniging zal worden gevaren, in samenwerking met de diverse partners.

Meer in deze categorie: « Nieuwe beleidslijnen

« september 2017 »