Scheepvaartmuseum Baasrode

Toekomst van de Rosalie

Wat gaat er in de toekomst gebeuren met deze botter?

Toerisme Scheldeland

Als alles volgens plan verloopt, zal de Rosalie in 2015 gekeurd en vaarklaar zijn. Het schip zal dan feestelijk worden te water gelaten en ingezet worden voor vaartochten op de Schelde en uitstapjes in het Scheldeland.

Ook zal de Rosalie worden ingezet als varend ambassadeur van Baasrode op allerlei nautische evenementen in binnen- en buitenland.

De Rosalie zal twaalf passagiers mogen meenemen.

Varen met de Rosalie

Er zal per seizoen of seizoensperiode een kalender worden uitgewerkt met de vaartijden van de Rosalie. Op die manier kunnen belangstellenden makkelijk zien wat de mogelijkheden zijn om mee te varen of om het schip te huren.

Op eenvoudig verzoek verzorgen wij een natje en een droogje (...) voor, tijdens én na de vaartocht, incluis exquise streekgerechten, met bijpassende streekbieren. Uw gasten worden verwend met een volledig menu in een aangenaam en meer dan uniek kader. Nu reserveren levert zelfs 20% korting op én u helpt zo om het schip sneller af te werken. Contacteer ons! Tot zo!

Scheepvaartmuseum Baasrode VZW

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Dendermonde (KBO-nummer 0420.511.430, IBAN BE37 0011 3713 3828)

De VZW heeft tot doel een permanent museum uit te bouwen in Baasrode, meer specifiek het levende en multifunctionele museum bij uitstek zijn dat gewijd is aan de traditionele houten en metalen scheepsbouw voor de binnenscheepvaart.

Nieuwsbrief